Egyéb

Intenzív arcápolás mindössze 5 perc alatt? Lehetséges!

Gondolj bele, mennyivel egyszerűbb lenne a bőrápolási rutinod, ha nem lenne minden lépésre másik kozmetikum! Az igazán alapos arcápoláshoz sem kellene először arctisztító olajat használnod, aztán lemosnod az arctisztító maradékát, aztán feltenned egy méregtelenítő maszkot, aztán újra arcot mosnod, azután feltenned egy nyári – remélhetőleg napvédő – arckrémet. Még végiggondolni is sok idő, nemhogy rendszeresen végigcsinálni. És azt tudtad, hogy minderre tulajdonképpen két összetevő is elegendő? Eláruljuk most, mi az a kettő!

Az első a chiamagolaj, ami egy hidegen sajtolt tisztító és bőrvédő olaj. Ez az egy olaj egyszerre tisztít és véd, miközben hidratálja is a bőröd, így az arcápoló lépések összevonásával rengeteg időt spórolsz meg. Az olaj intenzív tisztító hatása a legapróbb szennyeződéseket is eltávolítja a bőrödről, tisztítás után pedig csupán egy vékony nyugtató réteget hagy maga után. Emellett erősíti a bőr védekező képességét és fontos antioxidánsokat is tartalmaz, így tökéletes multifunkcionális, kíméletes arctisztító.

Második a magnóliakivonat, amellyel itthon liliomfa-kivonatként is találkozhattál. Ez egy igazi csodaszer, ami hihetetlen módon Európában még nem terjedt el a kozmetikai iparban. Magába foglal szinte minden olyan tulajdonságot, amire nyáron különösen szükséged lehet. Már az is csábító, hogy nem csak egy, de kétféle gyulladáscsökkentő hatóanyagot is tartalmaz, ami a nyári kánikulában kifejezetten fontos, hisz a bőröd ilyenkor folyamatos napsugárzásnak van kitéve. Nyugtató hatása mellett továbbá lelassítja a bőröd öregedését, és jelentős mértékben csökkenti a káros anyagok termelését is. Amiért pedig a legjobban szeretjük, az az intenzív méregtelenítő hatása, ugyanis a magnóliakivonat 1000-szer hatékonyabb antioxidáns a méregtelenítés királynőjeként is ismert E-vitaminnál.

A magnóliakivonat tulajdonságai tökéletesen kiegészítik a chiamagolaj hatását, ezzel a heti egy kötelező méregtelenítő arcápolást mindössze 5 perc alatt letudhatod. Ha te is leegyszerűsítenéd a saját rutinodat, akkor próbáld ki a frei öl® Arctisztító olaj és maszkot! Legújabb olajunk mind a chiamagolajat, mind a magnóliakivonatot tartalmazza, így egyszerre tisztít és méregtelenít, nem utolsó sorban pedig sminklemosóként is használhatod! Hát kell ennél több? 😉

Itt be is szerezheted még ma, mindössze pár kattintással.