A frei öl® története

A frei öl® sikertörténete 1966-ban indult, amikor is Walter Bouhon nürnbergi gyógyszerész felismerte a növényi olajok bőrre gyakorolt jótékony hatását. Ő volt az első, aki tápláló vitaminokat is adott kikevert olajaihoz. Úttörő szellemmel és szeretettel alakította azt a formulát, ami észrevehetően különbözött a piac többi terméktől. A frei öl® olajak olyan összetételt tartalmaznak, ami hasonlít a bőr természetes lipideihez, ezáltal könnyen beépül a bőrbe, védőréteget képez és megtartja annak nedvességtartalmát.  A mágikus esszenciát tartalmazó fiolák bestseller termékek lettek Bouhon gyógyszertárában.

Ezek az egyedülálló olaj alapú bőrápolók gyorsan váltak saját használatú termékből sok nő és férfi kedvenc termékévé. A frei öl® know-how használatával, innovatív bőrápoló formulák jöttek létre az évtizedek során. Walter Bouhon szakértelmének és tudományos szemléletének köszönhetően csapatával együtt folytatta a megkezdett munkát. Céljuk olyan bőrápoló készítmények fejlesztése volt, melyek a legjobb alapanyagokból készülnek, és kiemelkedő hatással rendelkeznek a maximális bőrtolerancia mellett.

Mára a frei öl® Németország egyik legmagasabb minőségű bőrápoló márkája a gyógyszertárban kapható készítmények piacán. Németországban fejlesztett és gyártott arc- és testápoló termékei segítik a bőrt minden életszakaszban. A frei öl® megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, hatékony és bőrbarát. Ideális azok számára, akik minden szükséges ápolást és védelmet meg akarnak adni a bőrüknek. A frei öl® 6 termékcsaláddal, 40 termékkel lépett a nemzetközi piacra Európában, Ázsiában és Amerikában. A terjeszkedés következtében a frei öl® márka idővel ugyan megváltozott, a családi vállalkozás szelleme azonban megmaradt, megőrizve az alapító, Walter Bouhon értékeit és eszméjét.

frei öl® – A színtiszta bőrápolás

A frei öl® elv

Az igények, amiket meghatároztunk saját magunk számára

„Hatékony kozmetikumokat, amelyek annyira bőrbarátak, amennyire csak lehetséges.”

A mi válaszunk:

A frei öl® elv:

  • Kiemelkedő hatás maximális bőrtolerancia mellett
  • Bőrt károsító, irritáló és felesleges anyagoktól mentes

Minőség 1966 óta

  • Saját termékfejlesztés
  • Saját minőségirányítás gyógyszeripari követelményeknek megfelelően
  • Németországi gyártás

„Küldetésünk, hogy a legmagasabb gyógyszerészeti minőségű kozmetikai termékeket fejlesszünk és gyártsunk. Szeretnénk harmonikus egyensúlyt teremteni a hagyományok és a modernitás között egyesítve a bizonyítottan hatékony és innovatív hatóanyagokat.”

Független vizsgálatok is megerősítik ezt a frei öl® elvet: